donderdag 5 oktober 2017

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Gisteren viel er met een dikke plof mijn design team pakket van Noor! Design op de mat. Wat een gave spulletjes zijn er deze maand weer uitgekomen. Natuurlijk ben ik daar gisteravond gelijk even mee aan de freubel gegaan.


Ik heb een herfstcreatie gemaakt. Het nieuwe design papier "Falling Leaves" vind ik super, prachtige herfstkleuren. Als basis heb ik een nieuwe card art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Hiervoor het ik het witte linnenkarton van Joy! Crafts genomen. Op de L heb ik de boom van Noor! Design uit kraft karton gestanst. Hierop heb ik de nieuwe pompoenen van Noor! Design geplakt.

6002/0969 Autumn Herfst Pompoenen

Ik heb alles met foamblokjes opgeplakt, zodat je meer hoogte/diepte verschil krijgt. Joy! Crafts heeft hele mooie kleine blokjes, zodat je ze ook onder kleine onderdelen kunt verwerken. Op de I heb ik een spin gedaan. Op de E heb ik een paar hulstbaadjes, dennentakjes en een paar beuken bladeren van Noor! Design geplakt. Hieronder heb ik wat sisal gras gedaan.

6002/0532 Autumn spin en spinnenweb (2st)

Op de F heb ik de nieuwe Crafty Coctails "Labels" geplakt, hier aan vast heb ik een strikje van touw gemaakt, er een klein ringetje door gedaan en een bedeltje van de nieuwe stansset Herfstbedeltjes.
Hierop heb ik Koperkleurige embossingpoeder gebruikt. Rechtsonder heb ik nog een paar bruine plakparels gedaan. Op de S heb ik een hertje uit kraft karton geplakt.

6002/0636 One of a Kind Herfst set

Ik heb alles weer een heel klein beetje bewerkt met witte Gesso, ik blijf dat zelf zo leuk vinden. Meer heeft deze kaart ook niet nodig, vind ik dan hè. Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Ik ga snel weer naar boven, het is toch herfstig weer buiten en ik wil verder met al die geweldige nieuwe spulletjes.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking: