donderdag 13 september 2012

Open Dag Ge-We Hobby

Aanstaande zaterdag is het Open Dag bij Ge-We in Nederhemert en deze dag mogen jullie niet missen want hij staat geheel in het teken van creatief bezig zijn!

 
Op deze dag mogen uiteraard ook de Joy!Crafts artikelen niet ontbreken en Joy!Crafts Design Team Member Cootje zal dan ook deze dag een demonstratie geven met de laatste nieuwe artikelen waaronder ook de nieuwe Noor! Design Stans- en Embossingmallen.
 
Er zijn deze dag heel veel leuke aanbiedingen en uiteraard staat de koffie en thee klaar! Iedereen veel plezier gewenst op deze dag.
Design Team Member Anita heeft met deze nieuwe stansen ook een leuk uitdeelzakje gemaakt wat je kunt vullen met je lievelingssnoepjes en zo krijg je een heerlijk weggevertje!
 
Neem een strook cardstock van 20 x 10,5 cm en ril deze op 17 en 17,5 cm voor de klep. Je kunt de klep eventueel naar wens met een randpons bewerken. De bies die om het zakje heen gaat is 19 cm. Deze ril je zo dat de bies niet te strak gaat zitten om je zakje. Stans de Noor! Design Stans 2 x en laat de mal in je papier zodat je kunt blenden met inkt. Maak een stempelafdruk van Lily en klaar haar in naar wens. Het gestempelde tekstje xxx-jes maakt het cadeautje compleet.

9 opmerkingen:

  1. Hartstikke leuk dat snoeptasje en jammer dat ik zaterdag zoveel te doen heb anders was ik beslist naar de open dag gekomen maar de jongens moeten voetballen, baby borrel van mijn buurmeisje en ook nog een 50 jarige bruiloft dus dat red ik niet
    maar allemaal veel plezier zaterdag
    liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat mooi. erg leuk om weg te geven naar zeker om te krijgen.
    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi meis
    dat ziet er weer leuk uit, weer een goed ideetje erbij
    iedereen die gaat naar ge-we, heel veel plezier allemaal
    liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke zakjes om weg te geven, maar nog leuker om ze te krijgen!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zakje, die ga ik onthouden!
    Goed idee Anita!
    grt, Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben gek op HEERLIJKE verrassingen hi,hi, en mag het ook graag maken....Bedankt voor je leuke complimentjes en och altijd zo leuk, open dag maar helaas....Ik geef die dag een *verwen* workshop en zal druk zijn met mijn inkt en stempeltjes ;o) Degene die gaan,.....enorm veel plezier hoor.

    Warme groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Eine tolle Idee die Stanzschablone so einzusetzen. Danke für den Tipp.
    Liebe Grüße
    Ajascha

    BeantwoordenVerwijderen