maandag 10 september 2012

Hobby Handig

De nieuwe Hobby Handig voor september ligt vanaf deze week in de winkels. En hij is compleet gerestyled en ziet er fantastisch uit.


Bij deze uitgave zit een special van maar liefst 16 pagina's boordevol Joy!Crafts artikelen waar we heel hard aan gewerkt hebben. Hier even een sneak peek voor jullie van de cover van de special:


De special staat boordevol hobbyideetjes, patronen, werkbeschrijvingen en voorbeeldkaarten. En natuurlijk ook de allernieuwste artikelen van Joy!Crafts voor dit najaar. En meer zeg ik er lekker niet over, ga hem zelf maar halen! :)

18 opmerkingen:

  1. hoi meis
    je maakt me lekker nieuwgierig hoor, en ik kan de deur niet uit, moet ik nog wachten ook om het te zien, hihiihihihihi, maar ik had wel al van iemand gehoord dat het een hele mooie uitgave is deze keer
    liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik had hem al gezien, maar hij is helaas nog niet in de winkel!

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. o ben wel benieuwd is dat het zelfde nmr dat je gelijk met de intree kaart voor het creaweekend in Rijswijk kan koepen ! of liggen ze ook op het creaplein in Rijswijk ik ga daar namelijk zondag naar toe met een vriendin samen in onze scootmobiel 's grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik neem aan dat het nieuwe nummer ook op het Creaweekend in Rijswijk te koop is hoor Jans. Ik wens je veel plezier op de beurs samen met je vriendin!

      Verwijderen
  4. hoi jolanda
    dit geweldige blad is supermooi geworden en gelukkig lag ie vorige week op de mat dus dat was extra genieten:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het blad vind ik zelf niet meer zo mooi sinds die veranderingen. naar de bijlage van joy springt er wel uit. leuk om al die voorbeeld kaarten te zien. groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Morgen moet ik naar de winkels en zal ik zeker even bij de boekenwinkel om de hoek kijken of de nieuwe HobbyHandig er ligt. Ben benieuwd naar jullie special..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben heel benieuwd, ga hem zeker kopen!
    Groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen Joukje...enne, je Trouvaille is naar je onderweg hoor! ;-)

      Verwijderen
  8. De Joyspecial is inderdaad erg mooi. Leuk om zo alle nieuwe dingen op een rij te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat komt extra goed uit dat ik hem besteld heb, ik verwacht hem morgen, mag jij raden wat ik ga doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb 'm al binnen en wat is die bijlage een inspiratiebron! Fijn en mooi! Kan wel zien dat er hard aan gewerkt is... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jullie bijlage ziet er veelbelovend uit. Kopp de hobbyhandig eigenlijk niet meer omdat er zo weinig over kaartjes instaat. Moet er deze keer dus weer eens nasr gaan kijken.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hij is inderdaad heel erg veranderd en zeker in zijn voordeel. Ik ben er al jaren lid van en wilde eigenlijk net opzeggen, maar nu vind ik hem weer fris en vernieuwend.
    groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen