woensdag 19 september 2012

Eindelijk.....

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk zijn de nieuwe mallen van Noor! Design dan leverbaar in de betere hobbyspeciaalzaak vanaf vandaag. Ik hoorde vanmiddag van Kim van Crealing dat ze binnengekomen zijn bij hen. Vanaf nu dus uit voorraad leverbaar!!


Candy-winnares Thea had deze nieuwe malletjes al lang in huis want ze had een poos terug een prijs bij ons gewonnen waar ik ze weggegeven had. Ze heeft er hele leuke kaartjes mee gemaakt welke ik even wil showen.

Op dit eerste kaartje heeft Thea een stempeltje van Penny Black gebruikt, ingekleurd met Copics. Het stempelafdrukje is uitgestanst met een nestabilitie welke weer precies in het ovaal van de Noor! Design stans past. Verder heeft ze bewust niet teveel versieringen gebruikt zodat de stans goed zichtbaar blijft.


En voor het tweede kaartje heeft Thea een mooir rozenstempel gebruikt, uitgesneden met een ronde nestabilitie en gemat op een iets grotere nestabilitie. Dit geheel past dan weer prima in de Noor! Design stans zoals jullie zien.
 
De mallen zijn, zoals jullie zien, dus erg veelzijdig, dus ik zou zeggen: rennen naar de winkel om ze te halen! ;-)

7 opmerkingen:

  1. Mooie kaarten zeg en geweldige stansen!!
    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda,

    Wat ontzettend gaaf om mijn kaarten hier op je blog te zien! Ben er best wel een beetje trots op. Ik heb nog een ideetje in mijn hoofd, maar het ontbreekt me een beetje aan tijd. Ben thuis aan het klussen en het werk blijft ook gewoon doorgaan, terwijl manlief lekker met z'n vrienden aan het fietsen is in Frankrijk. Verschil moet er zijn maar het is hun gegund.
    Tot snel.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kaartjes waren ook erg mooi hoor Thea! Als je nog eens iets moois hebt: mail maar door (als manlief terug is van zijn uitje en jij weer wat meer tijd hebt....hihi)

      Verwijderen
  3. Mooie kaarten en prachtige stansen.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. erg mooie kaarten zijn het.
    en hele leuke malen zijn het ook.

    groetjes Martha en Margret

    BeantwoordenVerwijderen